Egypt version for women

Egypt version for women
5ml Concentrated Roll-on (Pati

France Version for women

France Version for women
5ml Concentrated Roll-on (Pati)

Egypt version for men

Egypt version for men
5ml Concentrated Roll-on (Pati)

France version for men

France version for men
5ml Concentrated Roll-on (Pati)

Thursday, January 14, 2010

Selamat Datang ke Ema Mini Stokis : Egyption Potion Perfumes

Kini anda tidak perlu menghabiskan wang beratus ringgit untuk membeli minyak wangi. Egyptian Potion Perfumes memberikan anda pelbagai pilihan haruman yang sama seperti minyak wangi berjenama, dalam bentuk pati tanpa campuran alkohol atau air. Harumannya lebih tahan lama berbanding kebanyakan minyak wangi dipasaran. Anda hanya memerlukan setitik sahaja untuk kekal harum sepanjang hari. Umat islam tidak perlu ragu kerana minyak wangi ini ditanggung HALAL.

Terdapat lebih 10 set yang setiap satunya mengandungi 6 haruman berbeza dalam botol kecil bersaiz 5ml. Setiap botol boleh bertahan sehingga 80 kali penggunaan. Kini, anda mempunyai pelbagai pilihan wangian untuk digunakan pada setiap masa..tanpa perlu berbelanja lebih. Harga setiap satu set hanya di antara RM45-RM60.


SMELLING EXPENSIVE HAS NEVER BEEN THIS CHEAP!

Penghantaran dibuat sehingga ke pintu rumah anda dengan bayaran berpatutan!!!!!!


APA KEISTIMEWAAN PERFUME EGYPTIAN POTION???


PATI MINYAK WANGI TANPA CAMPURAN AIR ATAU ALKOHOL HALAL DIGUNAKAN UNTUK SOLAT

DIINSPIRASIKAN DARI 100 lebih JENAMA ANTARABANGSA 5 KALI TAHAN LEBIH LAMA 10 KALI LEBIH MURAH 80 KALI PENGGUNAAN SETIAP BOTOL BAHAN RAMUAN ASLI BERMUTU DAN BERTEPU TINGGI DIIMPORT TERUS DARI EGYPT (CAIRO,MESIR) DAN FRANCE SETIAP 1 SET MENGANDUNGI 6 BOTOL DENGAN 6 BAUAN YANG BERBEZA DAN ANEKA PILIHAN SET UNTUK WANITA & SET UNTUK LELAKI HARGA PROMOSI RM45 - RM60 SETIAP 1 SET. IANYA BOLEH DIJADIKAN HADIAH DAN HANTARAN PERKAHWINAN KOS PENGHANTARAN MELALUI POS MALAYSIA ADALAH BERPATUTAN.(Setiap set mengandungi 6 botol dan Berlainan Haruman) Anda Mampu Milikinya..

No comments:

Post a Comment

Set minyak wangi

Set minyak wangi
Egypt Version - 6 X 5ml Concentrated Roll-on (Pati

France Version - 6 X 5ml Concentrated Roll-on (Pati)